Els passats dies 13, 16 i 20 d’abril els alumnes de segon d’ESO van utilitzar la bici per anar i tornar a Gallecs. L’alumnat va demostrar el seu bon estat de forma física per fer el trajecte d’uns 20 quilòmetres que suposa el recorregut.

Allà, a banda del taller del Bellera (aquest cop utilització de la perspectiva natural per al dibuix d’eines), van treballar sobre “plantes que curen altres plantes”.

Seguint amb el projecte que els alumnes de 2n de la ESO han dut a terme durant els dos últims anys a l’hort del Rave Negre, ara estem treballant les plagues i malalties de l’hort. Aquest tema consta de dues sessions.

La primera sessió es va fer al mes d’abril, on vam analitzar les actuacions prèvies i preventives que cal fer per tal de tenir uns cultius sans i també vam descobrir i identificar quines plantes poden curar els nostres cultius. Són plantes que viuen al voltant  de l’hort, que formen part de l’ecosistema!

En aquesta sessió vam aprendre les tècniques que ens permeten fer preparats, “medecines”, amb les plantes recol·lectades per aplicar al camp. Aquests preparats poden ser repel·lents d’insectes, fungicides o fins i tot activadors de la vitalitat dels cultius que hi ha a l’hort.

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

 


La següent sessió consistirà en identificar els insectes que viuen a l’hort, tant si són plaga com si són fauna útil!

Ja us explicarem…

***************************************************

Segona sortida a Gallecs 2014-2015 (febrer’15)

***************************************************

Primera sortida a Gallecs 2014-2015 (octubre’14)