DIA 1:
Benvolgudes famílies,
Avui ha estat un dia molt llarg ja que ens hem aixecat molt d’hora per poder agafar l’avió i ser abans de les nou del matí a Brussel·les. Hem aterrat a l’aeroport en un dia ben emboirat però a mesura que han anat passant les hores el cel s’ha anat aclarint per deixar-nos una tarda ben assolellada i amb una temperatura suau.
A mig matí ens hem trobat amb l’equip finès i a les 12:00 hem anat a dinar plegats mentre esperàvem la delegació portuguesa. En el primer àpat no podien faltar les patates fregides, presents a tot arreu en aquesta ciutat juntament amb els gofres!!!
Tot seguit hem tornat a l’hotel per poder fer el check in i saludar els companys de Portugal. Per començar les activitats conjuntes hem aprofitat el sol perfer dinàmiques de grup a l’exterior. Malauradament, no hi han pogut participar els companys suecs ja que han tingut un problema amb l’avió i han arribat gairebé a l’hora de sopar. Un cop trencat el gel, ja hem creat els grups per fer una ruta pel centre de la ciutat en equips mixtes internacional i recollir el material fotogràfic per a la tasca de demà.
Hem acabat el dia sopant una pizza, ara sí, tots 4 països plegats.
Demà ens espera també un dia ple d’activitats!
Salutacions,
Mònica, Manuela i Deborah
DIA 2:
Benvolgudes families,
Avui ens hem despertat d’hora i des de bon matí i fins a última hora hem gaudit d’un temps càlid i assolejat. Desprès d’esmorzar tant com hem volgut, ens hem posat a treballar en equips per realitzar uns mapes de google amb els llocs que vam visitar ahir pel centre i les fotos representatives dels quatre elements de Brussel·les, les quals hem descrit. Prèviament els companys suecs ens havien preparat unes activitats relacionades amb l’aigua. També hem fet una mica de recerca sobre una persona que ens vindria a veure a l’hora de sopar i li hem preparat unes preguntes.
En acabar, hem anat cap al centre de la ciutat i després de dinar-nos el pícnic en un parc hem tingut temps per anar a prendre uns gofres, uns pastissos molt apreciats pels belgues i que han exportat arreu del món. Hem estat caminant per un centre històric molt concorregut i animat pel bon temps fins que hem anat a visitar el museu de la xocolata on hem pogut descobrir coses interessants sobre la història d’aquest fruit tropical i la seva elaboració.
Després hem tingut temps d’anar a fer un passeig per una altra zona per visitar la catedral de Brussel·les, el parc i palau de la ciutat. D’allà hem tirat cap al lloc on anàvem a sopar i en acabar ens hem reunit amb la Mariana Antunes, la noia portuguesa que treballa com a especialista de comunicació per la OTAN. Els alumnes han tingut oportunitat de preguntar-li sobre la seva feina i experiència personal.
Tot plegat, ha sigut una jornada tranquil·la però interessant,
Mònica, Deborah i Manuela
DIA 3:
DIA 4:
Cap a les 24.00 h és prevista l’arribada a l’aeroport de Barcelona.
Mònica i Manuela