El passat 19 de setembre de 2018 a la tarda a l’Hotel Alimara de Barcelona, l’exalumna de l’institut Laia Filbà va exposar el seu treball de recerca «Cuina-Ciència. El secret darrera el Plat» davant del Jurat Final del XII Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.
Era un dels 8 treballs finalistes seleccionats d’entre tots els treballs presentats. Aquests premis pretenen ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La Laia va exposar el seu treball d’una forma brillant davant del jurat, format per representants de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, d’institucions turístiques i d’ensenyament del país, de personal de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB, i de l’Agència Catalana de Joventut, entre d’altres.
En breu es donaran a conèixer els tres treballs guanyadors dels premis. Us n’informarem puntualment.
Felicitats Laia Filbà !!!