Aquest trimestre els estudiants de Disseny han estat treballant en un projecte tan engrescador com complex, que ha consistit en crear la imatge corporativa del Servei de Pediatria de l´Hospital de Granollers i la seva posterior aplicació, a diferents zones, d´aquestes mascotes i altres personatges d’una mateixa línia i estil.

Primer vam fer una visita als espais i ens van explicar la dimensió de la feina, que vam decidir dividir en tres fases i que realitzarien diferents grups d ‘estudiants del departament d ‘arts. Els alumnes de Disseny han treballat part del programa de l’àmbit de disseny de comunicació, tipografia, logotip, imatge corporativa, mascota, disseny 2D i disseny3D …i han après amb la pròpia experiència, la importància de la funció d’una mascota, logo i imatge corporativa adequada a les necessitats dels usuaris.


cliqueu per veure en gran

També han après a tenir constància des dels primers esbossos i a treballar amb programes de retoc d’ imatge i d’edició per fer una presentació, aixi com preparar la peça per imprimir amb la impressora 3D en una formació específica que ens ha fet un enginyer especialitzat en impressió 3D. Això és el que hem presentat aquest dimarts 20 de febrer, a la Sala d’actes de l’Hospital i que ara conclourà en un procés de votació popular dels propis usuaris, nens i metges. Després procedirem amb la segona fase que serà projectar les escenes que decoraran els espais dels boxes d´urgències i altres dependències.

Facebook (pàg. fphag)

 

Reportatge al programa “El Vallès Educa” (13 de març)

 

Notícia a VOTV  el9nou

 

 

Vídeo treball previ

(mascotes a partir del minut 2)

 

 

IMATGES