programa

Art Mov és un festival cinematogràfic i d’art que “True Collective” organitza anualment a Canovelles, a l’Auditori Can Palots (plaça Margarida Xirgu). Fomenta diferents modalitats artístiques que s’entrellacen en espectacles innovadors i conviuen en un mateix espai durant una setmana. Aquest any se celebra els dies 13, 14, 15, 16, 17 i 18 de novembre,

Durant la setmana es realitzaran nombrosos cursos, tallers, xerrades i actuacions relacionades amb l’art i totes les seves vessants, d’entre les quals trobem un concurs de curtmetratges, un de disseny gràfic i un altre de il·lustració. Aquesta setmana plena d’activitats culmina amb una jornada artística i una gala d’entrega de premis amb espectacles.

L’objectiu principal del festival és promoure l’art i mostrar que la creativitat la tenim ben a prop, i des de True Collective s’anima a tothom a assistir i gaudir d’aquest innovador acte que no deixarà a ningú indiferent.

Al llarg de la setmana, el municipi treu a la llum les seves millors facetes artístiques i acull a tots aquells que vulguin mostrar els seus talents i habilitats.