La setmana del treball de síntesi, per als que no vam anar a Roma, va ser molt divertida. Vam fer activitats que ens van agradar molt i van ser molt entretingudes.

El dilluns 12 de juny vam anar al centre comercial La Maquinista. Vam tenir força temps lliure i, a continuació, vam reunir-nos tots per anar al New Bowling Park, on vam fer una partida de bitlles i ens ho vam parlar molt bé.

El dimarts 13 vam anar a patinar sobre gel a la pista del FC Barcelona. Va estar molt bé, ja que molta gent mai havia patinat sobre gel i moltes persones no patinaven des de feia anys.

El dimecres vam anar a la televisió!! Vam tenir l’oportunitat d’estar al plató de «Boom», un concurs que fan entre setmana a Antena 3. Ens van convidar a esmorzar i tots ens vam divertir moltíssim amb el presentador i el programa.

El dijous 15 vam anar a les Jornades Esportives de l’Institut Marta Estrada. Ens van ensenyar nous jocs com el colpbol, el pinfuvote i l’ultimate. Aquests jocs alternatius tracten de treballar en equip i són molt peculiars. Després dels jocs ens van convidar a un pica-pica.

Finalment, el divendres vam fer la sortida més refrescant de totes. Vam anar a la Isla Fantasía, un parc aquàtic situat a Vilassar de Mar amb molts tobogans i piscines. Hi vam compartir moltes rialles.

En conclusió, la setmana passada ens ho vam passar genial. 

 

Noelia Fernández i Miguel A. Martos

 

 amb el presentador del programa BOOM