HYDROS, sent l’aigua
inauguració 7 juny, 18:00 h.
Museu Ciències Naturals “La Tela”.- Granollers
organitza Institut Celestí Bellera / Lycée Arsonval
 
cliqueu… HYDROS PROGRAM
 
HYDROS és un projecte artístic-científic de col·laboració entre els instituts Celestí Bellera (Granollers – Barcelona) i el Lycée d’Arsonval (Saint Maur des Fossés – París). Amb 65 alumnes batxillerat, francesos i catalans, treballant el tema transversal de l’aigua de forma col·laborativa, en un entorn multilingüe (francès, anglès i castellà), fent recerca sobre ecosistemes marins, aigua i sentits, transvasaments d’aigües fluvials, aigua i contaminació, aigua i reproducció…
 
Deu dies pel febrer, a París, d’intercanvi-convivència entre els alumnes per dissenyar i distribuir les tasques que caldria dur a terme; al llarg del curs, treball conjunt a través de plataformes e-twinning i Skype, amb Padlet i Drive com a eines col·laboratives, permeten de presentar-vos l‘Exposició final els dies 7, 8, 9, 10 i 11 de juny al Museu de Ciències Naturals “La Tela” a Granollers, on cada grup d’alumnes exposarà el seu projecte HYDROS: pòster científic, maqueta, producció audiovisual, fotografia, etc… amb exposicions orals, debats i reflexions d’un europrojecte on Ciència i Llengua i Art es donen de la mà.
 
Dimecres 7 de juny, a les 18h tindrà lloc l’acte inaugural. En aquest acte podreu gaudir, entre altres coses, de la presentació del treball de recerca “La contaminació acústica”, que consta d’un espectacle en relació a la comunicació dels animals marins. La resta de dies, els diversos grups d’Hydros presentaran els seus treballs. A més a més, el dissabte dia 10 hi haurà el lliurament de premis del concurs fotogràfic.

Esteu tots convidats a venir, gaudir i aprendre més sobre l’aigua. US HI ANIMEM!
 
 
Autora del cartell oficial: Alba Campo, alumna de 1r Batxillerat Escènic.