Dimecres 2 de novembre.- El grup MOLL de 2n d’ESO va anar a la Biblioteca Roca Umbert a fer la primera sessió del Projecte Canal Booktràiler de Club de Lectura Jove. El projecte està vinculat amb el PIDCES (Punt de Dinamització i Informació Juvenil als Centres d’Educació Secundària) del GRA, la BRU i l’institut.

La proposta ofereix la possibilitat de conèixer el procés de realització de booktràilers a partir de la lectura i anàlisi d’una novel·la juvenil, en el nostre cas es tracta de l’obra Les llàgrimes de l’assassí de l’autora francesa Anne-Laure Bondoux. Els exemplars han estat facilitats per la BRU.

 

En aquesta primera sessió, a partir d’una activitat lúdica dinamitzada per Mon Mas, es va fer un paral·lelisme sobre l’actitud davant del joc i la manera com tenen els joves d’enfrontar-se amb la lectura. Va ser un reflexió molt interessant.

Els alumnes han d’haver llegit per a la propera sessió (mes de gener) l’esmentada novel·la tot anotant aquells aspectes que els sorprenguin, fragments que els agradin especialment i escenes susceptibles de ser gravades per al booktràiler.

I ara… a llegir!