Dimarts dia 26 d’abril.- VI Caminada Ciutadana.
En aquesta ocasió l’organització ha anat a càrrec del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Granollers i del nostre institut. Fins a 450 alumnes de 3r d’ESO de sis instituts de la ciutat han participat en aquesta caminada: Institut Antoni Cumella, Institut Carles Vallbona, Escola Pia, Estel, EMT i el Celestí Bellera.

L’objectiu d’enguany era l’habitual trobada i espai de relació entre l’alumnat de 3r d’ESO, tot coneixent els racons de la nostre ciutat. Aquest any hem decidit compartir Palou, els seus camins, els seus camps, els seus colors i olors; també la seva diversitat professional (pagesia, indústria, botigues agroalimentàries, restauració, …).

Notícia a VOTV

 

Han estat 25 grups que han recorregut per 25 itineraris diferents. Hem començat a les escoles de Palou i hem acabat amb una confecció d’un gran mural al·lusiu a la Caminada 2016, al mateix institut.

Agrair la col·laboració del 1r de BTX del nostre centre. Han ajudat a la realització de l’activitat dinamitzant el grup, acompanyant a la passejada i en el procés de la realització del mural.

 

IMATGES