En el marc dels Serveis Comunitaris que l’alumnat de 3r d’ESO està realitzant aquest curs, el passats dies 8 i 15 de març, es va celebrar el I Torneig Obert d’Escacs de Can Bassa.
El lloc triat va ser la sala de lectura del Centre Cívic del barri. Hi van participar 18 persones, la majoria alumnes i ex-alumnes del centre.

En Jordi Valiente va ajudar en la preparació i organització de l’esdeveniment. Es va triar el sistema suís de competició, el qual permet que tothom pugui jugar el mateix nombre de partides malgrat guanyi o perdi.

El material utilitzat va ser cedit pel Club d’Escacs Granollers-Canovelles. Agraïm al senyor Dani Flores, membre d’aquesta entitat, les facilitats donades per a poder fer aquest torneig.

El guanyadors van ser en l’Àlex Meseguer, l’Àlex Garcia i en Jordi Valiente. En Jordi, va cedir el seu premi a en Pol Tomé, com a participant més jove del torneig.

  

L‘Associació de Veïns de Can Bassa va premiar als guanyadors amb un val de 15 € per bescanviar-lo a la Gralla per un llibre o CD o a la Milana per un bon esmorzar.

Volem agrair al participació i els seu saber estar a tots els concursants i també a totes les persones que es van passar pel Centre Cívic a gaudir d’escacs.

Els participants d’aquesta primera edició van ser: Javier Sánchez, Carlos Rodríguez, Ivan Meseguer, Enric Delmas, Eric Jabalero, Víctor Casado, Antonio Jiménez, Alejandro Gallego, Adri Bueno, Toni Vera, José Ortiz, Ainoa del Arco, Oriol Gordillo, Jose Domene i els esmentats guanyadors Àlex Meseguer, Àlex Garcia, Jordi Valiente i Pol Tomé.

Fins la propera edició!

IMATGES