Un grup de 10 alumnes de 4t d’ESO estan participant en un projecte europeu anomenat Euroescola. El tema tractat en aquest projecte són els 30 anys d’Espanya a la Unió Europea. La principal funció del seu treball és la difusió, per això, estan fent tota mena d’activitats vinculant a l’escola i gent externa.

BLOC DEL PROJECTE: GRUP STARGAME

De moment, han fet diverses activitats, com un «trivial europeu», on van participar alumnes de tercer d’ESO i una xerrada molt interessant de la mà d’en Francesco Maria Camonita (doctorat de la UAB) dirigida als alumnes de segon de batxillerat, on el tema tractat va ser el Pla Bolonya i Erasmus+. Aquesta xerrada va ser gravada per VOTV (Televisió del Vallès Oriental), a més a més, de fer una mini entrevista a dos membres del grup i al noi que va venir a fer la xerrada:

 

A part de sortir a la televisió, també han sortir al AraGranollers i, també estan molt actius per les xarxes socials.

Notícia Projecte Euroscola StarGame al AraGranollers

 

A part d’aquestes iniciatives, estan fent entrevistes a persones que hagin participat en algun Erasmus, gent de diferents franges d’edat per a que donin la seva visió d’aquests trenta anys, i «investigant» coses que hagin passat.

Tota aquesta feinada, l’estan plasmant en un bloc que han creat. Aquest suport serà el que entregaran i el que valoraran el jurat.
Ja els hi queda molt poc de treball, ho han de lliurar el dia 6 d’abril, per tant, estan a la recta final. Molts ànims i molta força, que ja arribeu!