El dilluns 15 de juny, a l’auditori del Cosmocaixa, es van lliurar el XII premis el CAC a l’escola. El Celesti Bellera hi participava en la categoria de Treballs de Recerca per a batxillerat amb el treball de la Jordina Torné titulat SKATEBOART i ha estat guardonat amb el segon premi. S’ha valorat l’originalitat de la idea, el rigor en l’elaboració i la qualitat tècnica en el resultat final de l’audiovisual.

L’enhorabona!

El premis van ser lliurats per la consellera Irene Rigau, Lluís Nogueras (antic gerent de Roca Umbert de Granollers i actual director del Cosmocaixa) i el president del CAC (Centre Audiovisual de Catalunya), Roger Loppacher. L’acte va ser dirigir per Jordi Gil, presentador de l’informatiu Info K del canal Super3.

IMATGES DE L’ACTE

Documental en forma de bloc sobre el mon de l’skate, del qual el jurat en destaca la seva creativitat en l’ús dels diversos recursos lingüístics i audiovisuals, i en subratlla la força que transmet el treball en conjunt, tant el bloc com l’audiovisual, fruit de la pròpia experiència de la Jordina.