cliqueu per veure en gran

La setmana passada 69 alumnes de 4t d’ESO van fer el viatge de final de curs a Roma. Va ser molt divertit i tots s’ho van passar d’allò més bé. Van anar en vaixell, un llarg viatge d’unes 20 hores: van sortir de Barcelona dilluns, 8 de juny, i van arribar a Itàlia dimarts, 9. Un cop allà els estudiants es van allotjar a l’Hotel Noto (4 estrelles) situat al centre la ciutat i, acabada la instal·lació, van anar a sopar a un restaurant molt bo.

Dimecres 10 de juny. Van anar a visitar tota la part més arqueològica de Roma, arribant fins al Colosseu. Sens dubte la construcció més increïble que van veure aquell dia, a més a més del turó Palatino i del Fòrum Romà. Seguidament, els pupils van tenir una estona lliure per anar a dinar. Desprès tots van quedar a la Bocca della Verità i van tornar a l’hotel. Al arribar a l’hotel, tothom va descansar una estona i després va anar a sopar a un altre restaurant.

Dijous 11 de juny. Tot l’alumnat va fer un seguit de visites fins a arribar al Musei Vaticani. Va ser una visita que es va fer una mica llarga, però va valer la pena veure tot el patrimoni cultural d’aquest gran petit país. Clarament, la millor part de la visita va ser la Cappella Sistina amb les seves meravelloses pintures, prohibides fotografiar per evitar el seu deteriorament.
Desprès van veure la Città del Vaticano i van entrar a la Basilica di San Pietro in Vaticano. Finalment els alumnes van tornar a l’hotel en metro i van fer l’últim sopar en un restaurant diferent.

Divendres 12 de juny. Els alumnes van començar visitant el Pantheon fins que van marxar cap a la Piazza Navona, una plaça situada entre carrers estrets de Roma. Després van marxar cap a el barri del Trastevere, una de les zones mes conegudes de Roma, allà van menjar i comprar algunes coses. Finalment, van marxar fins l’hotel a recollir les maletes i marxar cap al vaixell.

L’endemà, els alumnes de 4t d’ESO van arribar a casa amb les seves famílies.

cliqueu per veure en gran