El diumenge 10 de maig sortia el nostre avió cap a Atenes per assistir allà durant els dies 10, 11,12, 13 i 14, a la trobada del projecte internacional antibullying d’Erasmus +, on participem vuit països europeus.

La Lydia Aguilar i jo, Bàrbara Coello, com a representants de l’INS Celestí Bellera de Granollers vam trobar-nos amb els representants dels diferents països que participaven al programa… En total érem 17 estudiants estrangers provinents de Letònia, Romania, Itàlia, Suècia, Portugal, Croàcia i Espanya que ens allotjàvem a les cases dels estudiants grecs del poble de Markopoulou, a vint minuts de la capital grega. Entre nosaltres la llengua de comunicació era l’anglès.

Durant la nostra estada, vam exposar les mesures antibullying que cadascun dels instituts havia impulsat, per posar-les en comú i arribar a conclusions. A més d’aquestes qüestions acadèmiques, vam tenir l’oportunitat de visitar ciutats i conjunts monumentals i enclavaments paisatgístics com Sunion, Micenes, el Canal de Corint, Napfoli i Atenes. El fet de compartir aquests meravellosos dies amb aquests nous companys va fer que creéssim uns forts vincles d’amistat entre nosaltres, i va fer d’aquest viatge una experiència vital que no oblidarem mai.