notícia VOTV – 30 d’abril

L’acte inaugural, que va acollir estudiants, professors, professionals de l’àmbit de la salut mental, usuaris i familiars, va estar presidit per Francesc Martínez, cap de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Granollers, i per Anna Nadal, tècnica de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers.

Durant un trimestre han treballat plegats en aquest projecte alumnes de 2n de Batxillerat Artístic i usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària Benito Benni.

El projecte de col·laboració entre el Servei de Rehabilitació Benito Menni de Granollers i l’Institut Celestí Bellera es va iniciar el curs escolar 2012-2013. En aquest cas, usuaris i alumnes de primer de batxillerat artístic van realitzar un total de 12 obres pictòriques amb el tema comú de les emocions. En la segona edició del projecte (curs escolar 2013-2014) es van realitzar 15 obres amb la tècnica mix media (combinació de dues o més tècniques artístiques), basades en la naturalesa humana.

En aquesta exposició hi ha les set obres que han fet conjuntament i una breu explicació. Podeu veure-les al vestíbul d’entrada de l’institut o bé a través del següent recull d’imatges.

IMATGES