Els alumnes de 2ESO, ja fa uns quants dies vam acabar el projecte “Shakespeare in patchwork”. Aquest projecte consistia en elaborar diferents tapissos representant obres de Shakespeare.

Al principi vam començar a investigar una mica sobre el Shakespeare escriptor. Després vam estar practicant cosint amb diferents punts (embasta, repunt, cadeneta i fistó) que anteriorment ens havien explicat. Vam anar pensant i dibuixant en un paper diferents esbossos sobre una escena que havíem llegit. A cada grup de 4 persones ens va tocar treballar una obra com per exemple Othello, La Feréstega domada, Romeu i Julieta, La tempestat, etc.

IMATGES

Quan ho vam tenir tot enllestit, vam fer una exposició oral formada per vuit apartats: presentació, explicació de l’escena, explicació de l’obra, procés de disseny, explicar el treball en roba resultant o patchwork, valoració final i per últim la conclusió. Podíem acompanyar l’exposició amb una presentació amb unes idees principals i també ensenyar el nostre patchwork acabat. També podíem optar per representar un tros de la nostra escena fent teatre.