Els alumnes de 2n d’ESO de l’institut van anar al programa "El Gran Dictat" de TV3.

Per anar a gravar els programes es van dividir en dos grups: dilluns 28 d’octubre’13 hi van anar 45 alumnes i dimarts 29 n’hi van anar 50 alumnes més. Els que hi van anar dilluns van enregistrar dos programes i els que hi van anar dimarts, tres. Els programes "especials" que van gravar s’emetran els dies abans de les vacances de Nadal.

Autores: Ania Urpí i Núria Valero

Són especials perquè no hi van participar concursants "normals" sinó que hi participaven els que havien guanyat el pot alguna vegada, la noia que va lletrejar més paraules en un minut i el que va durar més programes.

Quan els nois i noies van entrar al plató, els va rebre l’organitzadora que era la persona que els col·locava al seu lloc segons el color de la roba i la barreja d’edats. Hi havia altres grups, entre ells un amb un gran nombre d’avis.


cliqueu, cliqueu per veure el
REPORTATGE FOTOGRÀFIC

La regidora era l’encarregada de dir-los quan havíen d’aplaudir, riure, fer silenci… També hi havia un animador que era el que els entretenia mentre hi havia alguna pausa durant la gravació.

Els alumnes en sortir deien que havia sigut una gran experiència,  poder veure el funcionament de la televisió des de dintre.

REDACTORS DE EL DIARI JOVE 2n ESO

Granollers, octubre-novembre de 2013