cliqueu per veure en gran

El passat dimecres dia 22 de maig’13, 3 alumnes de primer d’ESO i una professora vam anar a representar l’escola en la 1a Jornada del Diari Jove, organitzada pel "Periódico de Catalunya", que es va celebrar a l’edifici d’Endesa a Barcelona.
Els tres alumnes, Quim Ginestet, Carla Navarro i Alba Robles, i la professora, Deborah Boglio vam anar amb tren a Barcelona per assistir a aquesta jornada. Hi varem representar tots els alumnes de 1r i 2n d’ESO que han participat en el Diari Jove.


cliqueu per veure en gran

El Diari Jove és una plataforma que ofereix el Periódico als institus catalans on poden publicar les seves pròpies notícies. Hem estat tot l’any treballant al Diari Jove i ens hi hem esforçat molt. Quan vam arribar l’edifici, va començar un debat sobre el futur del periodisme. Com que la gran majoria dels assistents eren més gran que nosaltres, no varem participar tant com ells. Després d’un petit esmorzar, cortesia d’Endesa, van donar els premis als guardonats. No vàrem guanyar cap premi, pero vàrem quedar un 4t i 5è en un repte de fer un tira còmica.


cliqueu per veure en gran

Aquest és el link del nostre diari: Diari Jove de l’Institut Celestí Bellera.

Autors: Quim Ginestet i Carla Navarro.