Dilluns 23 de gener.- Els alumnes de 2n de Batxillerat Científic-Tecnològic han assistit a la xerrada-taller que organitza la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona, Els terminals mòbils: una nova era de la informàtica?

Més informació i imatges clicant Llegir més…

PRESENTACIÓ   a càrrec de Santi Seguí, professor d’informàtica de la UB

TALLER: Programació d’aplicacions per a terminals mòbils

IMATGES

Des de l’aparició del primers terminals mòbils, durant els anys 40, aquests dispositius representen uns dels avenços tecnològics més importants. Actualment estan presents en tots els sectors socials i edats. El seu ús extensiu ha fet canviar molts hàbits de la nostra vida quotidiana sent, juntament amb les xarxes socials, un dels punts claus per a l’aparició del que avui dia anomenem "era social".

En aquesta xerrada taller analitzarem l’evolució que han sofert aquest dispositius durant els anys i la repercussió social que han produït. Analitzarem les possibilitats actuals  d’aquests dispositius i debatrem sobre el seu futur. A més, veurem el paper que juga la informàtica dins aquest mon i adquirirem uns coneixements bàsics per a la programació d’aquests dispositius.