ISLÀNDIA, darrera parada abans de l’Àrtic, entre Noruega i Groenlàndia,  paisatges inhòspits que semblen d’un altre planeta. Aquí entre tanta natura salvatge et sents un ésser minúscul. Fa fred i plou, a l’estiu el dia és llarg, molt llarg, perquè en aquesta illa no tenen estacions sinó la temporada de llum i la temporada de foscor. Que no es faci de nit et desorienta però és una experiència única.

Cent quaranta profes d’arreu d’Europa ens hem reunit a la terra del gel, foc i aigua per aprendre i compartir coneixements i experiències docents. Us ho explicaré amb paraules: aigües termals de més de quaranta graus, gel, volcans, una manta de gespa verda, platges negres amb columnes impossibles, cascades decorades amb arcs de sant Martí, rius feréstecs, llengües de lava, paraules llarguíssimes i  impronunciables, històries de vikings i monjos irlandesos, puffins, balenes, un mar en calma, una ciutat moderna, jove i oberta, gent amable, connexió amb la natura, amb l’origen de la vida i la Terra perquè Islàndia és una illa tan jove!

He assistit al curs Body Mind and Nature a Reykjavik en representació del nostre Bellera i us puc assegurar que he tornat amb ganes de compartir amb tots vosaltres nous coneixements i tècniques relatives al benestar, la salut i la consciència a través de jocs i exercicis de Mindfulness a la Natura. Tot plegat, una gran experiència.

Ens veiem al setembre!! GLEOILEGT SUMAR!!

Llum Martínez, Departament d’Educació Física

Entrades recents de l’institut