cliqueu per veure en gran

Un any més, i ja en van tres, els alumnes de 1r curs de Batxillerat Artístic del nostre Institut Celestí Bellera presenten els projectes finals del seu treball PLANETA BELLERA 3, proposta de creació artística vinculada a la galería TATE MODERN de Londres.


cliqueu per veure en gran

Enguany hem pogut comptar amb els espais i la coordinació del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) per fer la presentació final de cada proposta. Tot un privilegi que escapa a les realitats de la majoria de centres educatius i del que ens podem sentir més que satisfets.


cliqueu per veure en gran


Planeta Bellera
 es una proposta de treball en proces per la comprensió i l’experimentació de l’art contemporani i les últimes tendències en les pràctiques artístiques.
Sorgeix de la proposta expositiva que fa cada any la TATE Modern de Londres  a la Sala de les Turbines en el projecte educatiu Turbinegeneration


cliqueu per veure en gran

Aquest any  l ‘artista convidada es  Tacita Dean ,i el treball gira entorn de concepte : el temps i l’espai ( time and place)


El MACBA ens ha convidat a fer un stage d’una semana 19 a 23 de març amb un espai de treball i unes activitats preparades per la responsable dels serveis educatius:


Projecte Tot el que ens envolta és música, amb el Jordi Ferreiro

Projecte Vídeo MACBA, amb una educadora del MACBA 

Visita guiada exposició Volum

Visionat obres de Tacita Dean a la Col·lecció MACBA

Projecte Interseccions, amb Jordi Ferreiro 

Projecció de les obres de Sokurov i de Jacinto Esteva.

cliqueu per veure en gran

cliqueu per veure en gran