Divendres 21 d’octubre.- El projecte "Entre Primers" ja està en marxa!

A l’hora de tutoria hi ha hagut la primera trobada entre els nois i noies de 1r d’ESO i els/les joves de 1r de Batxillerat CT/HS, al pati de l’institut.

Grups de 5 o 6 alumnes d’ambdós cursos han acordat treballar conjuntament per elaborar un projecte per la Setmana de la Pau del gener del 2012.

La trobada ha estat simpàtica i emocionant!

El projecte "Entre Primers" pretén establir noves relacions entre l’alumnat, especialment:

– facilitar l’adaptació al centre de l’alumnat de 1r d’ESO
– potenciar els valors de la solidaritat, compromís i responsabilitat dels/les alumnes de 1r de Batxillerat
– millorar l’implicació de l’alumnat, en general, a les dinàmiques de l’Institut.

Prèviament a aquesta primera trobada, els alumnes de 1r d’ESO havien elaborat unes frases vinculades a temes de pau, solidaritat, compromís, …  i que han compartit amb els alumnes de Batxillerat aquest matí.

Algunes paraules de la frase s’han passat als alumnes de Batxillerat i cada frase n’ha constituit un grup. Cada grup ha fet les presentacions, ha fet una fitxa i ha començat a triar un projecte per a la Setmana de la Pau. A partir d’ara es faran algunes trobades més per tenir enllestit aquest projecte pel gener.

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

"Per educar un nen fa falta la tribu sencera"

(adagi africà i lema dels objectius del Bellera)

Felicitem alumnes i profes protagonistes; especialment valorem i felicitem la tasca d’engrescament, disseny i coordinació que han realitzat tutors i coordinadors de 1ESO i 1Batx: Teresa, Francesc, Ma Dolors, Eva, Llum, Neus, Carme, Josep Maria

… i un logo del projecte, encertadíssim Eva!!!… moltes gràcies!