Els alumnes del grup PesQuiS 1 de 3r d’ESO han treballat al llarg del curs tot el tema de la premsa i el periodisme i s’han convertit en uns bons aprenents de periodista. Per això us presentem ara, un resum dels seus treballs, alhora que aprofitem per felicitar-los per la feina feta. L’enhorabona, Pesquis!

PESQUIS 1, periodistes
cliqueu aquest enllaç per accedir al pdf


A 3r curs d’ESO tenim tres grups classe, 3
P, 3Q i 3S amb uns trenta alumnes cadascun. A les hores de Matemàtiques, Llengua Catalana i Anglès els distribuim en quatre grups en funció del seu nivell d’aprenentatge. Aquests grups flexibles són els que anomenem PESQUIS.

Els grups Pesquis 4, Pesquis 3 i Pesquis 2 treballen aquests tres crèdits amb el professor de cada matèria amb continguts lleugerament diferenciats (més alt en el grup 4 i més assequible en el 2). En el grup PESQUIS 1 les tres matèries instrumentals de matèmàtiques, català i anglès són impartides per dos professors de diversitat, amb treball globalitzat com aquest que avui us mostrem que han fet orientats pel ROGER LLOP.

PESQUIS 1 és, doncs, un grup flexible d’adaptació curricular a les matèries instrumentals basat en la motivació personal de l’alumne, la potenciació de la seva autoestima, l’interès per aprendre i fer la feina ben feta, l’assoliment d’objectius mínims de les matèries a través de continguts procedimentals i actitudinals, la globalització d’objectius i, sobretot, el ritme d’aprenentatge individualitzat.