Dijous 12 de gener

Avui ha estat un dia intens de treball i d’adaptació a l’institut d’Arsonval.

Ens hem trobat a les 8 del matí i hem pogut intercanviar les experiències del vespre anterior amb les famílies acollidores. Tot seguit ens han explicat l’organització del dia i uns alumnes francesos ens han fet una visita guiada per les enormes instal·lacions de l’institut. Mentrestant, un grupet d’alumnes han fet de lectors en una classe de castellà de segon de batxillerat. Seguidament, hem assistit a classes d’història, mates, física, anglès… i hem pogut observar com es desenvolupa la vida en un institut de París.

A la cantina avui han preparat un dinar típic del nord de França i Bèlgica: moules et frites (musclos amb patates fregides), que ha sorprès a molts dels nostres alumnes.

A les dues hem començat a preparar les exposicions orals que farem dimarts en grups d’alumnes internacionals davant dels responsables de l’ajuntament.
Demà diuen que ens espera un dia ben fred amb possibilitat de neu per fer els turistes per París.

Per cert, us convidem a seguir també la crònica del dia des del punt de vista dels alumnes que es va publicant diàriament al blog del projecte, així com a participar en les xarxes socials #hydros2017

Íngrid, Alicia i Deborah